HAUKOHLS TEGNESTUE arkitekter m.a.a.

tegnestuen

Det har altid været tegnestuens filosofi, ikke at skulle profilere sig på bygherrens regning, men at løse de stillede opgaver, gennem et seriøst og kreativt samarbejde med bygherre. Projekterne bearbejdes efter bygherrens ønsker, intentioner og økonomi, sammenkoblet med arkitektonisk holdbare løsninger.

En glad og tilfreds bygherre er den største garanti for fortsat fremdrift på tegnestuen. For nærværende hvor tegnestuen, for en stor del, beskæftiger sig meget med boligbyggeri, er det rammerne for de fremtidige beboere, der i centrum. Det er til stor glæde og inspiration for arkitekterne på stuen, at møde de kommende beboere og justere, finpudse disponering, og aptering. Den nære kontakt og de korte kommandoveje bringer bygherre/investor/bruger tæt på byggesagen.

Per Grønkjær og Henrik Haukohl er blandt pionererne indenfor Computer Aided Design, CAD, og der følges stadigt op på udviklingen. I dag foregår næsten alt arbejde, skitsering, visualisering, projektering og styring på PC, som løbende udskiftes med de nyeste modeller og med opdateret software. 3 Dimensional visualisering af projekterne foretages af tegnestuens egne medarbejdere og ofte tidligt i projektforløbet.

Et bredt netværk og seriøsitet sikrer at tegnestuen her et godt og solidt samarbejde med byggeriets parter: Amts- og Kommunale myndigheder, investorer, landinspektører, geoteknikere, ingeniører, entreprenører, og en bred vifte af håndværksmestre. Tegnestuen går ikke af vejen for at deltage i tidlig idé- og projektudvikling. Haukohls Tegnestue beskæftigede med udgangen af 2004, 4 arkitekter.

  • SE. Nr.: 15740388 Bankforbindelse: Amagerbanken, Østerbro afdeling.

  • Gennem medlemskabet af Praktiserende Arkitekters Råd, PAR, har tegnestuen de forsikringsmæssige forhold placeret hos TopDanmark, hvilket giver bygherren stor trykhed.

Opdateret juni 2005